Over ons

De specialist in spuitwerk, schilderwerk en stucwerk

Wij zijn Stukadoorsbedrijf AS, uw toegewijde partner voor professioneel spuitwerk, schilderwerk en stukadoorsdiensten van hoge kwaliteit. Ons bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten die vakmanschap, precisie en kwaliteit waarderen.

Onze missie is helder: we streven ernaar om uw ruimtes te verbeteren door middel van hoogwaardige afwerkingen. We richten ons op het leveren van resultaten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van topkwaliteit.

Stukadoorsbedrijf Roermond

Met spoed een stukadoor nodig?

Het is bij ons mogelijk op korte termijn een afspraak te maken. Door verschillende redenen kan ineens een stukadoor met spoed nodig zijn. Neem in dat geval direct telefonisch contact met ons op en wij staan voor u klaar.

spoed stukadoor

Waarom voor Stukadoorsbedrijf AS Kiezen?

 • Ervaring en Vakmanschap: Met jarenlange ervaring in de branche beschikken we over diepgaande kennis en expertise in ons vakgebied.
 • Persoonlijke Aanpak: Elk project is uniek, en we werken samen met u om uw specifieke wensen te begrijpen en te vervullen.
 • Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit en bewezen technieken om duurzame resultaten te garanderen.
 • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven naar een soepele en professionele dienstverlening.
Reviews

Wat zeggen onze klanten

 • Jan Maas

  Tommy en zijn collega leveren zeer mooie kwaliteit spuitwerk. Zij hebben alle muren en plafonds van ons nieuwe huis behandeld. Het ziet er zeer strak uit!

 • Casper Brokx

  We zijn Tommy en zijn team ontzettend dankbaar voor de goede en snelle service die ze hebben geleverd. Onze volledige woning is aangepakt. Plafonds, wanden, alles kitten en hier en daar wat stucwerkreparaties. Zeer vriendelijke mensen en een mooi resultaat! Verrassingen die we tijdens het project zijn tegengekomen, zijn goed opgelost door de mannen.

 • Lisa Spaans

  Wij zijn enorm blij met het werk van Tommy en zijn team. Een aardige gozer, denkt graag mee en levert prachtig spuitwerk. Inmiddels wonen wij al even in onze nieuwe woning en genieten nog elke dag. Zou Tommy zeker aanraden!

Stukadoorsbedrijf in omgeving roermond

Onze Diensten

Bij Stukadoorsbedrijf AS bieden we een uitgebreide reeks diensten aan, waaronder:

 • Spuitwerk: We leveren naadloze, strakke afwerkingen die de esthetiek van uw ruimtes verbeteren.
 • Schilderwerk: Onze schilders zorgen voor een nauwkeurige en zorgvuldige aanpak om uw visie tot leven te brengen.
 • Stukadoorswerk: Onze stukadoors creëren gladde en egale oppervlakken als basis voor een prachtige afwerking.

Contacteer Ons

Als u klaar bent om aan de slag te gaan met Stukadoorsbedrijf AS, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek, een offerte op maat of meer informatie over onze diensten. We kijken ernaar uit om uw ruimtes te verbeteren en aan uw verwachtingen te voldoen.