Stukadoorsbedrijf Swalmen

Stukadoorsbedrijf in Swalmen

Bent u op zoek naar een stukadoor en schilder voor uw huis in Swalmen? Dan staat Stukadoorsbedrijf AS voor u klaar. We schilderen en stucen nieuwbouwwoningen en oudere woningen in Swalmen. Dat doen we altijd volledig in lijn met uw persoonlijke wensen. We doen stucwerk, spuitwerk en schilderwerk. Lees hier hoe we u van dienst kunnen zijn of vraag gerust eens een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Stukadoorsbedrijf in omgeving Swalmen

Muur stucen in Swalmen

Stucwerk in Swalmen

Als stukadoor zorgen we in uw huis in Swalmen voor stucwerk van hoogwaardige kwaliteit, helemaal in lijn met uw wensen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten stucwerk, zoals tadelakt, beton cire, microbeton of betonstuc. Houdt u ook zo van sierpleister? Dit doen we als stukadoor ook met alle plezier voor u. Stucwerk is veel meer dan enkel en alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur in Swalmen, stucwerk is ook een goede isolator. Met goed stucwerk hoeft u uw verwarming in de winter namelijk minder hoog te zetten. Zo bespaart u dus meteen op uw energierekening.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

 • Jan Maas

  Tommy en zijn collega leveren zeer mooie kwaliteit spuitwerk. Zij hebben alle muren en plafonds van ons nieuwe huis behandeld. Het ziet er zeer strak uit!

 • Casper Brokx

  We zijn Tommy en zijn team ontzettend dankbaar voor de goede en snelle service die ze hebben geleverd. Onze volledige woning is aangepakt. Plafonds, wanden, alles kitten en hier en daar wat stucwerkreparaties. Zeer vriendelijke mensen en een mooi resultaat! Verrassingen die we tijdens het project zijn tegengekomen, zijn goed opgelost door de mannen.

 • Lisa Spaans

  Wij zijn enorm blij met het werk van Tommy en zijn team. Een aardige gozer, denkt graag mee en levert prachtig spuitwerk. Inmiddels wonen wij al even in onze nieuwe woning en genieten nog elke dag. Zou Tommy zeker aanraden!

Schilder- en spuitwerk in Swalmen

Wilt u uw huis in Swalmen niet alleen maar laten stucen, maar ook laten schilderen of spuiten? Als bijzonder ervaren schilder geven we u en het interieur van uw huis het spuit- en schilderwerk dat u altijd al wilde hebben. Spuit- en schilderwerk is essentieel om van elk huis ook echt een thuis te maken. Op het gebied van spuitwerk doen we voor u airless spuiten, spackspuiten, latex spuiten en lakspuiten. Zo hebben we als schilder in Swalmen en omgeving uw woning snel voorzien van uitstekend spuitwerk, helemaal naar wens.

schildersbedrijf Swalmen

schilder Swalmen

Uw voordeel in Swalmen

Ga voor stucwerk en schilderwerk voor uw huis in Swalmen en geef uw interieur meteen de sfeer en de uitstraling waar u van droomt. Laat dit doen door de stukadoor en schilder van Stukadoorsbedrijf AS en u rekent op de volgende voordelen:

 • Specialist in stucwerk, schilderwerk en spuitwerk
 • Uitstekende service en hoogwaardige materialen
 • Persoonlijk contact en advies
 • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
 • Vrijblijvende afspraak op locatie
 • Spoed stukadoor in 48 uur mogelijk
 • Geen klus te gek

Contact met Stukadoorsbedrijf AS

In Swalmen en omgeving zijn de schilders en stukadoors van Stukadoorsbedrijf AS uw ervaren en servicegerichte experts. Heeft u met spoed een stukadoor nodig? Dan staan we in Swalmen binnen 48 uur bij u op de stoep! Neem gerust contact op met onze stukadoor als u nog vragen heeft of vraag gewoon eens onze gratis en vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 0613897032 en per mail via info@stukadoorsbedrijf-as.nl.