Stukadoor

Stukadoorsbedrijf AS is uw betrouwbare stukadoor

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor? Voor hoogwaardig stucwerk kiest u voor de specialisten van Stukadoorsbedrijf AS. Met onze jarenlange ervaring en onze zorgvuldig opgebouwde expertise, stucen we strak en probleemloos uw plafond, gipsplaten, wanden en muren. Voor welke ruimte u ook stucwerk wilt, wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Onze stukadoor staat voor u klaar met persoonlijke service en de nieuwste materialen en gereedschappen. Heeft u een stukadoor met spoed nodig? Ook dan staan we voor u klaar. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen, neem contact op voor vragen of als u een gratis en volledig vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Stukadoor

spoed stukadoor

Onze stukadoor, uw voordeel

Als u kiest voor onze ervaren stukadoor bent u ervan verzekerd dat uw oppervlaktes op de juiste manier gestuct worden. Door middel van mooi stucwerk zorgt u er namelijk voor dat uw interieur stijlvol en sfeervol wordt. Met stucwerk aangebracht door een ervaren stukadoor, zorgt er ook voor dat het stucwerk lang goed blijft zitten en lang mooi blijft. Laat uw interieur dan ook stucen door onze stukadoor. Zo bent u zeker van het volgende:

 • Specialist in stucwerk, schilderwerk en nieuwbouw
 • Uitstekende service en hoogwaardige materialen
 • Persoonlijk contact en advies
 • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
 • Vrijblijvende afspraak op locatie
 • Spoed stukadoor in 48 uur mogelijk
 • Geen klus te gek
Reviews

Wat zeggen onze klanten

 • Jan Maas

  Tommy en zijn collega leveren zeer mooie kwaliteit spuitwerk. Zij hebben alle muren en plafonds van ons nieuwe huis behandeld. Het ziet er zeer strak uit!

 • Casper Brokx

  We zijn Tommy en zijn team ontzettend dankbaar voor de goede en snelle service die ze hebben geleverd. Onze volledige woning is aangepakt. Plafonds, wanden, alles kitten en hier en daar wat stucwerkreparaties. Zeer vriendelijke mensen en een mooi resultaat! Verrassingen die we tijdens het project zijn tegengekomen, zijn goed opgelost door de mannen.

 • Lisa Spaans

  Wij zijn enorm blij met het werk van Tommy en zijn team. Een aardige gozer, denkt graag mee en levert prachtig spuitwerk. Inmiddels wonen wij al even in onze nieuwe woning en genieten nog elke dag. Zou Tommy zeker aanraden!

Plafond stucen

Door onze stukadoor in te schakelen voor uw plafond, weet u zeker dat uw plafond straks op een strakke en naadloze manier is afgewerkt. Door uw plafond te laten stucen krijgt uw ruimte ook een mooi en ruimtelijk effect. Daarbij zorgt onze stukadoor er ook voor dat uw ruimte een betere akoestiek krijgt én dat de ruimte beter geïsoleerd is. Op die manier zorgt goed stucwerk voor uw plafond ervoor dat u tijdens de koude dagen van het jaar de verwarming niet zo hoog hoeft te zetten. Zo kan het stucen van uw plafond ervoor zorgen dat u in de toekomst een minder hoge energierekening heeft. Onze stukadoor maakt uw plafond en uw woning dus niet alleen mooier, hij of zij zorgt er ook nog eens voor dat u een lagere energierekening heeft.

plafond stucen

Met spoed een stukadoor nodig?

Het is bij ons mogelijk op korte termijn een afspraak te maken. Door verschillende redenen kan ineens een stukadoor met spoed nodig zijn. Neem in dat geval direct telefonisch contact met ons op en wij staan voor u klaar.

wand stucen

Stucwerk voor muren en wanden

Als stukadoorsbedrijf kunnen we u zeker met klem aanraden om uw wanden en muren te laten stucen. Vooral als u een wat ouder huis heeft, is de kans aanzienlijk dat de muur- en wandafwerking van de vorige bewoners niet overeenkomt met uw persoonlijke voorkeuren. Smaken verschillen immers. Daar komt ook bij kijken dat muren beschadigingen kunnen hebben. Betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning? Dan is de kans aanwezig dat er nog geen wandafwerking aanwezig is. Onze stukadoor zorgt ervoor dat deze egale wanden voorzien worden van een strakke en naadloze afwerking. En dat helemaal in de stijl die u wenst. Daarna kan het stucwerk ook elke kleur verf krijgen die u maar wenst. We kunnen dan ook sausklaar stucen als u dat wil. Of het nu gaat over nieuwbouw stucen of over stucen in een al bestaande, oudere woning, onze stukadoor staat voor u klaar.

Divers stucwerk

Zodra het gaat over soorten stucwerk voor uw wanden en plafond is de keuze enorm. Er zijn allerlei soorten stucwerk die onze stukadoor zonder moeite vakkundig aanbrengt. U kunt hierbij denken aan tadelakt, beton cire, microbeton of betonstuc. Met stucwerk kunt u uw huis elke uitstraling geven die u maar wilt. Wat dacht u van stoere betonstuc? Of van prachtige marmerstuc? Welke ambiance u dan ook zoekt voor uw woning, de stukadoor van Stukadoorsbedrijf AS doet het snel en vakkundig voor u.

nieubouw stucen

Badkamer stucen

Stucen en schilderen

Zodra een stukadoor stucwerk heeft aangebracht, kiezen veel mensen ervoor om schilderwerk te laten doen. Met schilderwerk zorgt u er eenvoudig voor dat uw mooie stucwerk nog een extra laagje sfeer krijgt. Of u nu voor glad en egaal stucwerk heeft gekozen of voor stucwerk met een zekere textuur. De tint die u kiest voor uw stucwerk kan uw interieur meteen van een geheel nieuwe sfeer voorzien. Heeft u ervoor gekozen onze stukadoor sausklaar te laten stucen? Dan kan een verflaag er moeiteloos op worden aangebracht. Of het nu gaat over uw wanden of uw plafond, laat het volledig afwerken over aan onze stukadoor en onze andere professionals. Zo krijgt u straks een optimaal resultaat voor een scherpe prijs.

Contact

Wilt u hoogwaardig en strak stucwerk in uw woning? Of u nu een oudere woning heeft of binnenkort een nieuwbouwwoning betrekt, onze stukadoor staat voor u klaar. Met onze vele jaren aan ervaring en onze zorgvuldig opgebouwde expertise stucen we als Stukadoorsbedrijf AS hoogwaardig en probleemloos uw interieur. Heeft u een stukadoor met spoed nodig? Ook dan staan we voor u klaar. Neem gerust contact op met onze stukadoor als u nog vragen heeft of vraag gewoon eens onze gratis en vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 0613897032 en per mail via info@stukadoorsbedrijf-as.nl.