Stukadoorsbedrijf Roermond

Uw stukadoor en schilder in Roermond

Bent u in Roermond op zoek naar een uitstekend stukadoorsbedrijf of/en een bekwame schilder? Wilt u uw woning professioneel van schilderwerk en stucwerk laten voorzien? Neem dan vandaag nog contact op met de ervaren vaklieden van Stukadoorsbedrijf AS. Met onze jarenlange ervaring en zorgvuldig vergaarde expertise, voorzien we elke woning van professioneel stucwerk en prachtig schilderwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw huis in Roermond ook snel uw thuis wordt. Heeft u met spoed een stukadoor nodig omdat bijvoorbeeld een pleisterlaag loslaat? We zijn binnen 48 uur bij u ter plaatse! Neem gerust contact met ons op voor vragen of voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte.

Stukadoorsbedrijf in omgeving roermond

Muur stucen

Voordelen met ons stukadoorsbedrijf

Door te kiezen voor onze ervaren specialisten op het gebied van stucwerk, weet u zeker dat het stucen van uw plafonds en wanden op de juiste manier gebeurt. Met mooi stucwerk tilt u uw interieur namelijk niet alleen naar een hoger niveau, goed stucwerk zorgt er ook voor dat uw interieur lang mooi en stijlvol blijft. Laat uw interieur door ons stucen en u bent verzekerd van de volgende fijne voordelen:

 • Specialist in stucwerk, schilderwerk en nieuwbouw
 • Uitstekende service en hoogwaardige materialen
 • Persoonlijk contact en advies
 • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
 • Vrijblijvende afspraak op locatie
 • Spoedstukadoor in 48 uur mogelijk
 • Geen klus te gek
Reviews

Wat zeggen onze klanten

 • Jan Maas

  Tommy en zijn collega leveren zeer mooie kwaliteit spuitwerk. Zij hebben alle muren en plafonds van ons nieuwe huis behandeld. Het ziet er zeer strak uit!

 • Casper Brokx

  We zijn Tommy en zijn team ontzettend dankbaar voor de goede en snelle service die ze hebben geleverd. Onze volledige woning is aangepakt. Plafonds, wanden, alles kitten en hier en daar wat stucwerkreparaties. Zeer vriendelijke mensen en een mooi resultaat! Verrassingen die we tijdens het project zijn tegengekomen, zijn goed opgelost door de mannen.

 • Lisa Spaans

  Wij zijn enorm blij met het werk van Tommy en zijn team. Een aardige gozer, denkt graag mee en levert prachtig spuitwerk. Inmiddels wonen wij al even in onze nieuwe woning en genieten nog elke dag. Zou Tommy zeker aanraden!

Voordelen van onze ervaren stukadoors

Voor uw woning in Roermond zijn zowel schilderwerk als stucwerk dingen die u het beste aan een ervaren professional overlaat. Zo bent u er immers van verzekerd dat alles op de juiste manier gebeurt en dat uw woning de sfeer en uitstraling naar wens krijgt. We staan voor u klaar met verschillende soorten stucwerk en met schilderwerk helemaal naar wens. Schakel onze stukadoor of schilder in in Roermond en reken op het volgende:

 • Specialist in stucwerk, schilderwerk en spuitwerk
 • Uitstekende service en hoogwaardige materialen
 • Persoonlijk contact en advies
 • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
 • Vrijblijvende afspraak op locatie
 • Spoed stukadoor in 48 uur mogelijk
 • Geen klus te gek

Stukadoorsbedrijf Roermond

plafondstucen

Plafond stucen in Roermond

Bij onze stukadoor kunt u terecht voor verschillende soorten stucwerk en pleisterwerk voor uw plafond in Roermond. Als het op stucen aankomt denken veel mensen aan het stucen van wanden en muren. Alhoewel dat zeker aan te raden is, is stucwerk voor uw plafond ook zeker geen overbodige luxe! Door uw plafond te laten stucen, zorgt u voor een mooi ruimtelijk effect bij u thuis in Roermond. Wilt u zo’n chique sierpleister aan uw plafond? Ook dat is geen probleem. Onze stukadoor zorgt met stucwerk voor een prachtige sierpleister naar wens. Daarnaast verbetert stucwerk de akoestiek in uw woning én zorgt het voor een betere isolatie. Zo is stucwerk niet alleen een plezier voor het oog, maar ook een welkome besparing op de energierekening in Roermond.

Stucwerk voor uw wanden en muren

Wilt u uw muren en wanden in Roermond van stucwerk voorzien? Dat kunnen we als stukadoorsbedrijf zeker aanraden! Zeker als u een oudere woning heeft. Zo zijn oudere woningen vaak minder goed geïsoleerd, wat u een hogere energierekening oplevert. Met stucwerk zorgt u ervoor dat uw muren en wanden in Roermond beter geïsoleerd zijn, waardoor u op uw energierekening bespaart. Daarnaast is de kans ook groot dat de wandafwerking, als u een ouder huis betrekt, niet rijmt met uw persoonlijke smaak. Daarnaast hebben oude wandafwerkingen ook vaak beschadigingen. Onze stukadoor zorgt ervoor dat deze egale wanden in Roermond voorzien worden van een strakke en naadloze afwerking.

Stucwerk Roermond

schildersbedrijf roermond

Schilderbedrijf in Roermond

Naast goed stucwerk staan we uiteraard ook met professioneel schilderwerk voor u klaar. Schilderen is essentieel om ervoor te zorgen dat uw huis in Roermond ook echt uw thuis wordt. Onze schilder zorgt er met goed binnenschilderwerk dan ook voor dat uw woning in Roermond de sfeer krijgt waar u naar op zoek bent. We verzorgen als schilder dan ook altijd het totaalplaatje. Zo begrijpen we heel goed dat de ruimte eerst vuil en stofvrij moet zijn. Ook dient de ondergrond goed voorbereid te zijn voor het schilderwerk. Op die manier weet u straks zeker dat het schilderwerk op de juiste manier wordt aangebracht en ook goed hecht. We hebben hier alle materialen en hulpmiddelen voor in huis. Binnenschilderwerk dient er natuurlijk altijd strak en verzorgd uit te zien. Daarbij dient het ook lang mee te gaan zodat u er in Roermond op en top plezier van heeft. Daar bent u met onze schilder altijd verzekerd van. Voor ons is geen klus te gek.

Spuitwerk in Roermond

Wilt u een optimaal gladde en strakke afwerking bij u thuis in Roermond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor allerlei soorten spuitwerk. Wilt u een gladde afwerking voor uw schilderwerk? Ga dan voor latex spuiten. Wilt u juist een prachtige en herkenbare textuurlaag voor uw wanden? Dan is spackspuiten echt iets voor u. Wilt u grote oppervlaktes streep- en naadloos laten schilderen? Kies dan juist voor airless spuiten. Wilt u liever een mooie glanzende afwerking? Dan staat onze stukadoor voor u klaar om uw wanden te lakken door middel van lak spuiten. Het spuiten van verf heeft als bekend voordeel dat er geen strepen te zien zijn op de te schilderen muren of wanden. Hierdoor krijgt u in Roermond makkelijk en snel een uitstekend resultaat.

spuitwerk in Roermond

Contact

Bent u op zoek naar een specialist voor het laten aanbrengen van hoogwaardig stucwerk voor uw plafond, muren en wanden? Met onze vele jaren aan ervaring en onze zorgvuldig opgebouwde expertise stucen we als Stukadoorsbedrijf AS hoogwaardig en probleemloos uw plafond en muren. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of vraag gewoon eens onze gratis en vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 16 81 84 69 en per mail via info@stukadoorsbedrijf-as.nl.