Stukadoorsbedrijf Sittard

Uw stukadoor en schilder in Sittard

Bent u in Sittard net een nieuwe woning betrokken, of wilt u uw huidige woning van mooi nieuw stucwerk en schilderwerk voorzien? Schakel dan de vaklieden van Stukadoorsbedrijf AS in. Door onze jarenlange ervaring en ons gebruik van hoogwaardig materiaal, bent u verzekerd van stucwerk, schilderwerk en spuitwerk van het hoogste niveau. Lees snel verder wat we in Sittard als schilder en stukadoor voor u kunnen betekenen of neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Stukadoorsbedrijf Sittard

Muur stucen sittard

Stukadoor in Sittard

Door de wanden en het plafond van uw woning in Sittard van stucwerk te voorzien, bezorgt u uw woning meteen stijl. Onze stukadoor doet verschillende soorten stucwerk voor u. Denk hierbij aan tadelakt, beton cire, microbeton of betonstuc. Heeft u interesse in sierpleister? Ook daar draait onze stukadoor de hand niet voor om. Naast dat stucwerk een plezier voor het oog is, is het ook voor de portemonnee erg fijn. Goed stucwerk zorgt namelijk voor een betere isolatie van uw woning. U bespaart dus ook meteen op uw energierekening.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

 • Jan Maas

  Tommy en zijn collega leveren zeer mooie kwaliteit spuitwerk. Zij hebben alle muren en plafonds van ons nieuwe huis behandeld. Het ziet er zeer strak uit!

 • Casper Brokx

  We zijn Tommy en zijn team ontzettend dankbaar voor de goede en snelle service die ze hebben geleverd. Onze volledige woning is aangepakt. Plafonds, wanden, alles kitten en hier en daar wat stucwerkreparaties. Zeer vriendelijke mensen en een mooi resultaat! Verrassingen die we tijdens het project zijn tegengekomen, zijn goed opgelost door de mannen.

 • Lisa Spaans

  Wij zijn enorm blij met het werk van Tommy en zijn team. Een aardige gozer, denkt graag mee en levert prachtig spuitwerk. Inmiddels wonen wij al even in onze nieuwe woning en genieten nog elke dag. Zou Tommy zeker aanraden!

Schilderen en spuiten in Sittard

Wilt u uw woning in Sittard ook van hoogwaardig schilderwerk of spuitwerk voorzien? Met ons vakkundige schilderwerk zorgen we meteen voor de door u gewenste sfeer in huis. Schilderwerk is namelijk essentieel om ervoor te zorgen dat u zich ook echt thuis voelt in eigen huis. Wilt u liever spuitwerk? Bij ons bent u aan het juiste adres voor airless spuiten,
spackspuiten, latex spuiten en lakspuiten. Zo zorgt onze expert in Sittard binnen no-time voor het door u gewenste effect.

stukadoorsbedrijf in omgeving sittard

plafondstucen sittard

Geniet in Sittard van onze voordelen

Kies voor stucwerk en schilderwerk bij u thuis in Sittard, en geniet snel van een interieur dat helemaal in lijn is met uw wensen. Laat dit over aan de stukadoor en schilder van Stukadoorsbedrijf AS en geniet ook nog eens van het volgende:

 • Specialist in stucwerk, schilderwerk en spuitwerk
 • Uitstekende service en hoogwaardige materialen
 • Persoonlijk contact en advies
 • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
 • Vrijblijvende afspraak op locatie
 • Spoed stukadoor in 48 uur mogelijk
 • Geen klus te gek

Contact met Stukadoorsbedrijf AS

Bent u in Sittard op zoek naar een expert op het gebied van stucwerk en schilderwerk? Dan staan de stukadoors en schilders van Stukadoorsbedrijf AS voor u klaar. Heeft u met spoed een stukadoor nodig? Dan staan we binnen 48 uur in Sittard voor u klaar! Neem gerust contact op met onze stukadoor als u nog vragen heeft of vraag gewoon eens onze gratis en vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 0613897032 en per mail via info@stukadoorsbedrijf-as.nl.