Stukadoorsbedrijf Geleen

Stukadoorsbedrijf en schilder in Geleen

Zoekt u voor uw woning in Geleen een schilder en stukadoor die hoogwaardig materiaal gebruikt, topwerk aflevert en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan? Dan staat Stukadoorsbedrijf AS voor u klaar. We voorzien zowel nieuwbouwwoningen als oudere, al bestaande woningen van kwalitatief hoogwaardig stucwerk en schilderwerk. We staan met schilderwerk, stucwerk en spuitwerk voor u klaar. Lees snel verder hoe we u als schilder en stukadoor verder helpen in Geleen of neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Stukadoorsbedrijf in omgeving geleen

Muur stucen in geleen

Kwalitatief stucwerk in Geleen

Als stukadoor zorgen we in uw huis in Geleen voor stucwerk van hoogwaardige kwaliteit, volledig zoals u dat wilt zien. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten stucwerk, zoals tadelakt, beton cire, microbeton of betonstuc. Liefhebber van sierpleister? Dit doen we als stukadoor dan ook maar al te graag voor u. Stucwerk is niet alleen een schitterende toevoeging aan elke woning in Geleen en omgeving, stucwerk is ook nog eens een goede isolator. Met goed stucwerk hoeft u uw verwarming in de winter namelijk minder hoog te zetten. Zo bespaart u dus meteen op uw energierekening.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

 • Jan Maas

  Tommy en zijn collega leveren zeer mooie kwaliteit spuitwerk. Zij hebben alle muren en plafonds van ons nieuwe huis behandeld. Het ziet er zeer strak uit!

 • Casper Brokx

  We zijn Tommy en zijn team ontzettend dankbaar voor de goede en snelle service die ze hebben geleverd. Onze volledige woning is aangepakt. Plafonds, wanden, alles kitten en hier en daar wat stucwerkreparaties. Zeer vriendelijke mensen en een mooi resultaat! Verrassingen die we tijdens het project zijn tegengekomen, zijn goed opgelost door de mannen.

 • Lisa Spaans

  Wij zijn enorm blij met het werk van Tommy en zijn team. Een aardige gozer, denkt graag mee en levert prachtig spuitwerk. Inmiddels wonen wij al even in onze nieuwe woning en genieten nog elke dag. Zou Tommy zeker aanraden!

Schilderen en spuiten in Geleen

Wilt u uw woning in Geleen niet alleen laten stucen, maar ook laten schilderen of spuiten? Als bijzonder bekwame schilder geven we u en het interieur van uw huis het spuit- en schilderwerk naar wens. Als er iets belangrijk is om een woning de gewenste sfeer te geven, dan is het spuit- en schilderwerk. Op het gebied van spuitwerk doen we voor u airless spuiten, spackspuiten, latex spuiten en lakspuiten. Zo hebben we als schilder in Geleen en omgeving uw huis binnen no-time voorzien van kwalitatief spuitwerk, volledig naar wens.

schildersbedrijf Geleen

schilder geleen

Onze voordelen voor u als stukadoorsbedrijf in Geleen

Kies voor stucwerk en schilderwerk voor uw woning in Geleen en geef uw interieur snel de sfeer die u altijd al wilde hebben. Laat dit verzorgen door de stukadoor en schilder van Stukadoorsbedrijf AS en u rekent op:

 • Specialist in stucwerk, schilderwerk en spuitwerk
 • Uitstekende service en hoogwaardige materialen
 • Persoonlijk contact en advies
 • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
 • Vrijblijvende afspraak op locatie
 • Spoed stukadoor in 48 uur mogelijk
 • Geen klus te gek

Contact met Stukadoorsbedrijf AS

In Geleen en omgeving zijn de schilders en stukadoors van Stukadoorsbedrijf AS uw vakkundige en service-gerichte professionals. Heeft u met spoed een stukadoor nodig? Dan staan we in Geleen binnen 48 uur bij u voor de deur! Neem gerust contact op met onze stukadoor als u nog vragen heeft of vraag gewoon eens onze gratis en vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 0613897032 en per mail via info@stukadoorsbedrijf-as.nl.